Om oss och historien bakom

 
 

Verksamheten bedrivs inom ramen för ett företag som arbetar med events och mediaproduktioner. På plats får Du gärna se registreringsbeviset, men vi är lite oroliga för att lägga ut intern fakta på Internet. Hoppas Du har förståelse för detta.

GrillBill kom till på 1970 talet då Bill på ett bibliotek läste om Medeltida matlagning och om Kosackernas liv och då framför allt grillning och marinering av kött utan tillsatser och hur man kunde få hållbarhet utan kylskåp bara med naturliga örter.

Bill började grilla i familjen och det blev allt populärare. Genom decennierna har såväl recept som metod moderniserats och Bill har varit grillkock med denna maträtt på åtskilliga privata tillställningar.

2009 beslöts att testa konceptet kommersiellt och det skedde under Sommarmarknaden i Kungsträdgården i Stockholm i juli med över 10,000 besökare och utav många sagt att GrillBill var den Stora attraktionen den veckan.

GrillBill är testat på 2 australiensare, 2 bosnier, 1 fransman, 3 italienare, 2 kanadensare, 10 Köpenhamnsbor, ett oräkneligt antal svenskar från skilda landsändar, engelsmän, japaner, finländare, norrmän, tyskar och amerikanare. Alla har lovordat denna delikatess. Med detta sagt vet vi att GrillBill passar alla.

Vid utvärderingen beslöts att planlägga en storskalig året runt drift att börja sommaren 2011.
Och detta har nu skett.

Vi kommer att tillåta licensgrillning för franchisetagare med samma värdegrund som vi och har redan idag tre förfrågningar
( klicka länk: "Egen GrillBill?" och "10 Värdegrunder")